Залишити заявку

Марія Коваль обрана міжнародним арбітром Центру ВОІВ з арбітражу та посередництва

Дата новини: 10 січня 2018

Марія Коваль, адвокат ЮФ «Ілляшев та Партнери», у грудні 2017 року була обрана міжнародним арбітром Центру Всесвітньої організації інтелектуальної власності (ВОІВ, WIPO) з арбітражу і посередництва у доменних спорах.

Марія приєдналася до числа 500 провідних експертів із 65 країн світу, які беруть участь у розгляді спорів щодо доменних імен як арбітри Центру ВОІВ, і стала другим арбітром Центру з України.

Під час розгляду заявок на обрання нових арбітрів ВОІВ враховує юридичну кваліфікацію кандидатів, професійний досвід в області права інтелектуальної власності та професійний досвід вирішення спорів.

Центр Всесвітньої організації інтелектуальної власності з арбітражу і посередництва є незалежним міжнародним некомерційним органом з вирішення спорів. Послуги ВОІВ у сфері посередництва, арбітражу, прискореного арбітражу та винесення експертного висновку дозволяють приватним особам ефективно вирішувати свої внутрішні або транскордонні спори, що стосуються інтелектуальної власності і технологій, у позасудовому порядку. ВОІВ також є світовим лідером у наданні послуг з вирішення спорів щодо доменних імен за розробленою ВОІВ Єдиною політикою з вирішення спорів у сфері доменних імен: на сьогоднішній день Центр ВОІВ з арбітражу і посередництва розглянув понад 37 тисяч доменних спорів.