Залишити заявку

Роман Марченко увійшов до складу робочої групи з надзвичайних арбітражних проваджень Міжнародної торгової палати

Дата новини: 28 липня 2015

ICC-logoРоман Марченко, старший партнер ЮФ «Ілляшев та Партнери», увійшов до складу робочої групи з надзвичайних арбітражних проваджень, організованої Комісією з арбітражу та позасудового врегулювання спорів при Міжнародній торговій палаті (International Chamber of Commerce). Роман Марченко є єдиним представником України в даній робочій групі.

Міжнародна робоча група з надзвичайних арбітражних проваджень створена за ініціативою Глави профільної Комісії з арбітражу та позасудового врегулювання спорів. Завданням робочої групи є вивчення сучасного арбітражного досвіду згідно з положеннями про надзвичайних арбітрів Міжнародної торгової палати, а також досвіду інших організацій, що пропонують послуги надзвичайного арбітражного провадження. Група також займається аналізом усіх можливих арбітражних аспектів, включаючи процедурні та інші суттєві питання, а також розглядом будь-яких тенденцій, які можуть виникнути в процесі надзвичайних арбітражних проваджень.

Роман Марченко візьме участь у першому засіданні робочої групи, яке відбудеться в Парижі наприкінці вересня 2015 року в штаб-квартирі Міжнародної торгової палати. Робоча група підготує звіт для застосування сторонами, адвокатами та суддями, діяльність яких стосується питань надзвичайного арбітражу.

Нагадаємо, що в 2014 році Роман Марченко увійшов до складу робочої групи «Фінансові інститути та Міжнародний арбітраж» Міжнародної торгової палати.

Міжнародна торгова палата (International Chamber of Commerce – ICC) – незалежна некомерційна міжнародна організація, яка об’єднує великі міжнародні підприємства, асоціації та компанії з 140 країн світу. МТП націлена на розвиток і підтримку міжнародної торгівлі і вирішення найбільш актуальних проблем бізнесу.