Залишити заявку

Посилена керівна команда у великому українському банку

Дата новини: 12 грудня 2014

12 грудня відбулися загальні збори акціонерів ПАТ «БТА Банк». На загальних зборах були переобрані Правління, Наглядова рада та Ревізійна комісія ПАТ. Про це повідомляють у прес-службі Юридичної фірми «Ілляшев та Партнери», що представляє інтереси материнського БТА Банку (Казахстан).

загружено (1)Головою правління ПАТ «БТА Банк» обрано Костянтина Серьогіна, який раніше працював на керівних посадах в «Сітібанк» і «Дойче Банк», загальний досвід роботи в банківській сфері становить 21 рік.

До Наглядової ради обрані троє представників акціонерів БТА Банку (Казахстан) – найбільшого казахстанського банку (Казкоммерцбанку) і підприємця Кенеса Ракішева, а також Роман Марченко, старший партнер ЮФ «Ілляшев та Партнери».

 «Український БТА Банк – приклад надійної фінустанови з 22-річною бездоганною діловою репутацією. Упевнений, що оновлена команда, маючи «за плечима» потужну підтримку з Казахстану, продовжить успішний розвиток банку», − прокоментував зміни в керівництві банку Роман Марченко, співзасновник ЮФ «Ілляшев та Партнери».

До складу Ревізійної комісії увійшли троє кандидатів від БТА (Казахстан), зокрема двоє співробітників «Ілляшев та Партнери».

За даними Національного Банку України, на 1 січня 2014 року БТА Банк посідає 26-е місце за розміром власного капіталу і 33-е місце за активами серед усіх банків країни. Рейтингове агентство «IBI-Рейтинг» станом на осінь 2014 р. визначило БТА Банку індивідуальний рейтинг надійності вкладів за 6-бальною шкалою на рівні «5» (відмінна надійність).