Залишити заявку

Максим Копейчиков виступив із доповіддю на II LEGAL BANKING FORUM

Дата новини: 26 лютого 2016

Максим Копейчиков, партнер ЮФ «Ілляшев та Партнери», керівник банківської та фінансової практики, виступив із доповіддю на II LEGAL BANKING FORUM, що відбувся в Києві 24 лютого 2016 р. Організатор заходу – видавництво «Юридична практика».

У своїй доповіді «Юридичні нюанси перевірки бенефіціарів і корпоративних зв’язків та мінімізація ризиків неповернення кредитів» Максим Копейчиков підкреслив, що розкриття кінцевих бенефіціарів так і не стало українським трендом. Він зазначив, що, незважаючи на тенденцію встановлення більш жорстких правил, ЄС змінив свою правову базу, полегшивши життя банкам: передбачається, що якщо встановити кінцевого бенефіціара неможливо, то ним слід вважати посадових осіб банку. За його словами, подібна прогресивна норма повинна знайти відображення в українському законодавстві.

На форумі обговорювалися актуальні питання корпоративного управління в банках, особливості роботи з проблемними активами, тенденції судової практики у кредитних спорах і спорах з Фондом гарантування вкладів фізичних осіб.

Про захід

LEGAL BANKING FORUM – комунікаційний майданчик між державним регулятором і провідними гравцями та консультантами ринку банківських послуг з метою пошуку оптимальних шляхів реформування банківської системи України.