Залишити заявку

Леонід Гілевич виступив на конференції «Премія HR-Бренд Україна 2017»

Дата новини: 7 грудня 2017

Леонід Гілевич, юрист практики трудового права юридичної фірми «Ілляшев та Партнери», виступив на VI Всеукраїнській конференції у рамках проекту «Премія HR-Бренд Україна 2017», яка відбулася 5 грудня 2017 року у Києві.

«Основна особливість роботи компаній з персоналом на даний момент – витратити, щоб заощадити», – відзначив Леонід Гілевич, виділивши три основні тренди року, що минає:
– проведення аудиту юридичного департаменту (в результаті аудит дозволяє створити функціональну структурну одиницю, яка своєю ефективною роботою допомагає заощаджувати кошти та ін.);
– прихильність роботодавців до якомога більш детального планування трудових відносин на стадії їх оформлення за допомогою індивідуально складених трудових договорів (контрактів) (у яких заздалегідь передбачаються різні аспекти трудових відносин, а також їх можливого припинення);
– звернення роботодавців до юристів для ретельного планування звільнення співробітників, щоб уникнути помилок при звільненні та подальших витрат на виправлення таких помилок (у тому числі на трудові спори).

У своїй доповіді Леонід Гілевич надав роботодавцям рекомендації з питань моніторингу користування своїми працівниками соціальних мереж (у тому числі у робочий час), і, зокрема, щодо розробки внутрішніх нормативних актів для врегулювання питань користування працівниками соціальних мереж.

«Премія HR-Бренд Україна» – це унікальний щорічний конкурс серед працівників HR-сфери, який дозволяє простежити актуальні тенденції та нові ефективні ідеї у рекрутингу. Журі Премії оцінює, які ефективні HR інструменти, які використовували компанії-номінанти протягом звітного року. За шість років у проекті «Премія HR-Бренд Україна» взяли участь більше 180 компаній, які презентували більше 220 бізнес-кейсів. На Всеукраїнській конференції кадровим холдингом Headhunter Україна були представлені підсумки щорічного дослідження «Кращі роботодавці України 2017» та переможці «Премії HR-Бренд Україна 2017».