Залишити заявку

Максим Копейчиков провів практикум з примусового стягнення заборгованості

Дата новини: 27 липня 2015

Максим Копейчиков, адвокат, партнер ЮФ «Ілляшев та Партнери», провів освітній семінар на тему: «Примусове стягнення заборгованостей в реальних «українських» умовах: теорія та практика». Захід відбувся 24 липня 2015 року в Києві в рамках Національної мережі практикумів ЛIГА ПРАКТИК – провідного Українського центру професійної інформаційно-правової підтримки вітчизняного бізнесу.

В ході практикуму Максим торкнувся питання аналізу ризиків кредитора до початку претензійної роботи і позасудових методів вирішення спору – складанні грамотної стратегії стягнення і стратегії переговорів для різних етапів роботи, врегулювання боргу шляхом його реструктуризації, заліку, надання відстрочки і розстрочки, підписання угоди про відступне, новацією і іншими способами.

Максим Копейчиков ознайомив учасників практикуму з судовою практикою розгляду господарських спорів ВСУ і ВГСУ, судовими прецедентами, а також надав практичні рекомендації щодо стягнення складних боргів.

Нагадаємо, що в 2015 році ЮФ «Ілляшев та Партнери» була визнана юридичною фірмою року в судовій практиці. Серед останніх проектів Фірми зі стягнення заборгованості – представництво інтересів АТ «БТА Банк» (Казахстан і Україна), КБ «Надра», Trasta Komercbanka. Партнер Фірми Максим Копейчиков був рекомендований міжнародним довідником Legal 500 – EMEA 2015 як один з провідних українських юристів у сфері банківського та фінансового права, ринків капіталу, нерухомості та оподаткування.