Залишити заявку

Дмитро Константинов виступив з доповіддю на 3-тій щорічній практичній конференції «Управління юридичними ризиками: Статус 2017»

Дата новини: 3 листопада 2017

Дмитро Константинов, юрист Московського офісу ЮФ «Ілляшев та Партнери», виступив із доповіддю на 3-тій щорічній практичній конференції «Управління юридичними ризиками: Статус 2017», яка проводилась 1-2 листопада у Москві.

У своїй доповіді Дмитро розглянув питання, пов’язані з управлінням ризиками при банкрутстві контрагента, розповів аудиторії про субсидіарну відповідальність керівників та контролюючих осіб боржника, а також про афілійованість кредиторів та способи протидії їй.

Доповідачами заходу також виступили керівники юридичних підрозділів провідних російських та світових компаній, таких як: Газпром Нафта, Росатом, X5 Retail Group, Мегафон, Росводоканал, Сибур, Auchan, Danone, Coca-Cola, Dell, L’Occitane, GE Healthcare та ін.

У заході взяло участь понад 100 делегатів.

Про захід:

3-тя щорічна практична конференція «Управління юридичними ризиками» – це спеціалізований захід для in-house юристів та керівників юридичних департаментів великих російських та міжнародних компаній. Організатором виступила компанія Dialog Management.