Залишити заявку

Ірина Кириченко виступила модератором на ІІI Форумі з інтелектуальної власності

Дата новини: 3 червня 2016

Ірина Кириченlogo (1)ко, юрист ЮФ «Ілляшев та Партнери», Патентний повірений України, виступила модератором сесії «Торгові марки, географічні позначення та комерційні найменування» на ІІI Форумі з інтелектуальної власності – IPF 2016, що відбувся 02 червня 2016 року в Києві.

Сесію «Торгові марки, географічні позначення та комерційні найменування» Ірина Кириченко відкрила з обговорення захисту ТМ і боротьби з контрафактом в електронній комерції.

Під час сесії спеціалісти та експерти державної системи правової охорони інтелектуальної власності України, юристи, юрисконсульти обговорювали аспекти захисту ТМ і боротьби з контрафактом в електронній комерції. На форумі також піднімалися актуальні питання відповідно до тематики Форуму: світові та українські тенденції розвитку права інтелектуальної власності; судова практика розгляду справ щодо захисту об’єктів інтелектуальної власності Верховного Суду України; питання патентного і авторського права, а також права інтелектуальної власності в Інтернеті.

Ірина Кириченко має 15-річний досвід захисту прав інтелектуальної власності в судовому порядку. Серед останніх проектів Ірини: представництво інтересів провідних світових фармацевтичних компаній АТ «Гріндекс» (Латвія), ВАТ «Нижфарм», Такеда (Японія), Мегаінфарм ГмбХ (Австрія), Ферон (Москва) в судових спорах про захист їх патентних прав, а також прав на торговельні марки – назви лікарських засобів Мілдронат, Кардіомагніл, Хондроксид, Віферон.

Ірина рекомендована міжнародними довідниками The Legal 500 – EMEA 2016 і Chambers Europe 2016 як один з провідних українських юристів у сфері інтелектуальної власності.

Про захід

Форум IPF 2016 відвідали понад 270 юристів, що спеціалізуються на захисті прав інтелектуальної власності, юрисконсультів, патентних повірених, судових експертів, суддів, представників державних органів. Захід був організований видавництвом «Юридична практика».