Залишити заявку

Ірина Кириченко відвідала 8-му спеціалізовану конференцію – практикум «Фармбюджет – 2015»

Дата новини: 20 вересня 2014

18 вересня в столичному готелі «Київська Русь» відбулася 8-а спеціалізована конференція – практикум «Фармбюджет – 2015», організована компаніями «Моріон», «ПроксимаРісерч», «Тімсофт», «УкрКомЕкспо».

Ірина Кириченко, юрист ЮФ «Ілляшев та Партнери», патентний повірений України, відвідала захід. Серед порушених тем конференції: український фармацевтичний ринок в умовах військового часу, рушії зростання ринку фармацевтики, нові тенденції маркетингу фармацевтичного сектору, вплив регуляторних та податкових змін в законодавстві на фармацевтичний ринок.

Незважаючи на складну ситуацію в країні, компанії роблять усе можливе, щоб забезпечити Україну доступними якісними лікарськими засобами в широкому асортименті. У цей нелегкий час ряд компаній прийняли рішення інвестувати в розвиток виробництва. Тому, незважаючи на труднощі, фармацевтична галузь розвивається, а оператори фармацевтичного ринку успішно відповідають на виклики часу.

Спікерами на конференції виступили представники українських та іноземних фармацевтичних компаній, Державної служби України з лікарських засобів, комітету з питань охорони здоров’я Європейської Бізнес Асоціації, галузевих асоціацій, дослідницьких та консалтингових компаній.

Детальніше про захід