Залишити заявку

Вийшла книга Олександра Виговського «International Financial Law»

Дата новини: 8 грудня 2017

У видавництві Київського національного університету імені Тараса Шевченка вийшла книга Олександра Виговського “International Financial Law”, яка є першим на пострадянському просторі фундаментальним академічним виданням з міжнародного фінансового права англійською мовою. На основі широкого практичного матеріалу в ній представлений поглиблений аналіз найважливіших правових аспектів здійснення операцій на основних міжнародних фінансових ринках.

Особливу увагу автор книги приділив таким широко розповсюдженим у світовій практиці способам залучення капіталу, як міжнародне синдиковане кредитування, випуск і обіг єврооблігацій, транскордонне розміщення інших цінних паперів, міжнародне проектне фінансування, міжнародна сек’юритизація активів. Предметом особливої уваги цієї книги стали також питання регулювання фінансових ринків, виконання наглядових вимог фінансовими установами та принципи реалізації регуляторної політики у фінансовій сфері, у тому числі з урахуванням застосовних в Україні нормативних актів. Книга побудована таким чином, щоб надати юристу всю базову інформацію про ключові міжнародні фінансові угоди, у тому числі відповідні приклади з практики, та адекватне уявлення про реалії сучасного фінансового світу.

Це видання підготовлене відповідно до кращих європейських стандартів університетського викладання юридичних дисциплін. У ньому узагальнено багаторічний досвід дослідницької, академічної та практичної діяльності автора книги у сфері фінансового права.