Залишити заявку

«Ілляшев та Партнери», UNIC і HeadHunter Україна провели семінар з трудового комплаєнсу

Дата новини: 23 березня 2018

22 березня 2018 р. Всеукраїнська мережа доброчесності та комплаєнсу (UNIC), HeadHunter Україна і юридична фірма «Ілляшев та Партнери» провели у Києві відкритий освітній мітап «Залучення співробітників до культури комплаєнсу».

Тетяна Петрук, директор дирекції управління персоналом ПАТ «Укртелеком», розповіла про практичні механізми побудови в компанії культури integrity & compliance. Леонід Гілевич, юрист ЮФ «Ілляшев та Партнери», виступив з доповіддю на тему «Як зобов’язати співробітників дотримуватися політик комплаєнсу», висвітивши умови функціонування політик комплаєнсу, основні комплаєнс-зобов’язання співробітників, що зустрічаються на практиці, і відповідальність за порушення корпоративних вимог комплаєнсу. Лариса Онипко, керівник премії HR-бренд Україна, винесла на обговорення учасників зустрічі тему впливу культури доброчесності на бренд роботодавця.

Також у рамках семінару учасники змоделювали низку ситуацій, пов’язаних із порушенням правил комплаєнсу, запропонували і обговорили можливі варіанти їх вирішення.

У заході взяли участь HR-директори, юрисконсульти і комплаєнс-офіцери провідних українських і міжнародних компаній.

Всеукраїнська мережа доброчесності та комплаєнсу (UNIC) створена у 2017 р. при Раді бізнес-омбудсмена за підтримки Європейського банку реконструкції та розвитку (ЄБРР) та Організації економічного співробітництва та розвитку (ОЕСР). UNIC є платформою для просування кращих міжнародних практик комплаєнсу.

HeadHunter Україна – міжнародний кадровий портал, що працює на ринку інтернет-рекрутингу з 2004 р.