Залишити заявку

«Ілляшев та Партнери» успішно захистили інтереси однієї з найбільших машинобудівних компаній Китаю

Дата новини: 11 квітня 2019

Команда практики міжнародного арбітражу юридичної фірми «Ілляшев та Партнери» успішно захистила інтереси однієї з найбільших китайських машинобудівних компаній J.S. Corrugating Machinery Co. Ltd у справі про виплату боргу за договором поставки обладнання.

Київський апеляційний суд задовольнив клопотання юристів фірми про визнання та виконання в Україні рішення Китайської міжнародної економічної та торговельної арбітражної комісії (CIETAC) щодо українського підприємства про стягнення заборгованості в розмірі 5 млн дол. США та арбітражних витрат на користь J.S. Corrugating Machinery Co. Ltd.

«Суд визнав арбітражне рішення і надав дозвіл на його виконання, — прокоментував справу старший партнер ЮФ «Ілляшев та Партнери» Роман Марченко. — Наступним етапом роботи фірми у цій справі стане фактичне стягнення з боржника грошових коштів у рамках виконавчого провадження».

J.S. Corrugating Machinery Co. Ltd – одне з найбільших підприємств КНР з виробництва пакувальних машин. Компанія має 27 представництв зі збуту продукції, 18 офісів та 38 станцій технічного обслуговування у всьому світі, включаючи дочірні компанії в Стамбулі, Москві, Нью-Делі і Хошиміні. Продукція компанії сертифікована за стандартами СЕ (фр. Conformité Européenne) та ISO9001.