Залишити заявку

ЮФ «Ілляшев та Партнери» рекомендована IFLR 1000 2014

Дата новини: 16 жовтня 2013

За результатами міжнародного дослідження IFLR 1000 2014 ЮФ «Ілляшев та Партнери» рекомендована як одна з кращих юридичних фірм України у сфері злиттів і поглинань.

Клієнти позитивно оцінюють діяльність фірми у сфері злиттів і поглинань, а також керуючого партнера Михайла Ілляшева. «Він не шукає готових рішень, але при цьому працює оперативно. Це професіонал із широкою спеціалізацією – можливо, один з кращих в Україні», – відзначає один із клієнтів. Інший так озивається про фірму в цілому: «Я знаю цю фірму більше десяти років. З ними завжди приємно працювати».

На рахунку фірми широкий спектр різних проектів у банківській і фінансовій сферах, у тому числі супровід низки крупних угод. Фірма неодноразово працювала з державними підприємствами. Наприклад, Максим Копейчиков консультував ДП «Фінінпро» з питань розміщення облігацій на 650 млн. доларів. У сфері злиттів і поглинань ЮФ «Ілляшев та Партнери» представляла інтереси державного підприємства АНТК ім. Антонова у рамках процедури злиття з Київським державним авіаційним заводом «АВІАНТ».

IFLR 1000 – міжнародне рейтингове видання, що спеціалізується на дослідженні діяльності провідних юридичних фірм в сфері фінансового консультування. Видання публікується з 1990 року і проводить дослідження в 120 країнах світу.