Залишити заявку

ЮФ «Ілляшев та Партнери» – у п’ятірці кращих юридичних фірм України»

Дата новини: 25 листопада 2016

TOP_50_2016_cover-page-001ЮФ «Ілляшев та Партнери» увійшла до п’ятірки провідних юридичних фірм України і зайняла 4 місце відповідно до ювілейної Всеукраїнської дослідницької програми «50 провідних юридичних фірм України 2016».

З командою більше 40 адвокатів і юристів у 5 офісах в Україні і Росії, ЮФ «Ілляшев та Партнери» займає лідируючі місця серед юридичних фірм України за доходами і показниками фінансової ефективності.

ЮФ «Ілляшев та Партнери» – лідер у судовій практиці по кількості судових і арбітражних спорів протягом останніх років: у 2016 році фірма вела 25% найбільших публічних судових і арбітражних спорів року. Проекти фірми також увійшли до списку 50 найбільших публічних угод.

Про дослідження

Всеукраїнська дослідницька програма «50 провідних юридичних фірм України 2016» проведена видавництвом «Юридична практика» у партнерстві з журналом «Новое время».

Юрфірми-лідери ринку визначаються за рядом встановлених критеріїв: кількості юристів, прибутковості, складності супроводжуваних ними угод і судових спорів, фінансовій ефективності. Всі показники зводяться воєдино за допомогою зважених коефіцієнтів. Співвідношення коефіцієнтів підібране таким чином, щоб найбільш природно інтегрувати в підсумковій таблиці фінансові показники юридичної фірми, масштабність її практик і професійну репутацію.