Залишити заявку

«Ілляшев та Партнери» провели другий ефір конференції «Торгові війни: мистецтво захисту»

Дата новини: 19 листопада 2020

У рамках конференції «Торгові війни: мистецтво захисту», організованої юридичною фірмою «Ілляшев та Партнери» і Ukrainian Business & Trade Association, 19 листопада 2020 року відбувся другий прямий ефір із заступником міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України – торговим представником України Тарасом Качкою і директором Брюссельського офісу Ukrainian Business & Trade Association Назаром Бобицьким.

Це друга з трьох сесій, запланованих в рамках конференції в 2020 році. Модератор конференції – партнер, керівник практики міжнародної торгівлі ЮФ «Ілляшев та Партнери» Олена Омельченко.

Учасники обговорили, яким чином бізнес може добитися перегляду Угоди про асоціацію з ЄС, якими можуть бути його очікування і як взяти участь в обговоренні, як європейський «зелений курс» відіб’ється на торгівлі України і ЄС. Запис другого ефіру конференції доступний для перегляду за посиланням.

Партнерами конференції є Асоціація виробників цементу України «Укрцемент», Всеукраїнська асоціація виробників автоклавного газобетону, Нафтогазова асоціація України, об’єднання підприємств «Укрметалургпром», Українська асоціація виробників феросплавів та іншої електрометалургійної продукції (УкрФА), Українська корпорація по виноградарству і виноробній промисловості «Укрвинпром», Український союз промисловців і підприємців.