Залишити заявку

«Ілляшев та Партнери» – у трійці кращих юридичних фірм України 2020 року

Дата новини: 8 грудня 2020

Юридична фірма «Ілляшев та Партнери» посіла третє місце у Всеукраїнському рейтингу «50 провідних юридичних фірм України 2020». Згідно з результатами щорічної дослідницької програми, опублікованої видавництвом «Юридична практика» 7 грудня 2020 р., Харківський офіс «Ілляшев та Партнери» вперше увійшов до числа провідних регіональних юридичних фірм у Східній Україні.

«Ілляшев та Партнери» – лідери судової практики України. У 2020 р. фірма супроводжувала 11 з 30 найбільших публічних судових та арбітражних спорів року. Проекти фірми також увійшли до лістингів найбільших публічних угод та найбільших публічних спорів у сфері оподаткування.

Отримавши високу репутаційну оцінку колег, фірма посідає лідируючі місця на юридичному ринку України за кількістю юристів, прибутками та фінансовою ефективністю.

Всеукраїнська дослідницька програма «50 провідних юридичних фірм України 2020» проводиться видавництвом «Юридична практика» з 1998 р. Юрфірми-лідери ринку визначаються за рядом встановлених критеріїв: кількості юристів, прибутковості, складності супроводжуваних ними угод і судових спорів, фінансовій ефективності. Всі показники зводяться воєдино за допомогою зважених коефіцієнтів. Співвідношення коефіцієнтів підібране таким чином, щоб найбільш природно інтегрувати в підсумковій таблиці фінансові показники юридичної фірми, масштабність її практик та професійну репутацію.