Залишити заявку

«Ілляшев та Партнери» підтримала Всеукраїнський чемпіонат з вуличного футболу для молоді

Дата новини: 2 червня 2017

З нагоди Міжнародного дня захисту дітей юридична фірма «Ілляшев та Партнери» перерахувала 50 тис. грн. на проведення Всеукраїнського чемпіонату з вуличного футболу для молоді «Кубок Карітасу», що відбувся 2-3 червня 2017 року у м. Києві.

Подія об’єднала понад 110 учасників віком 13-16 років з 11 міст України і стала найбільшим турніром з аматорського футболу для юнацтва. У змаганнях взяли участь команди з Києва, Львова, Одеси, Хмельницького, Коломиї, Дніпра, Запоріжжя, Кремінної (Луганська область), Старобільська, Кам’янського та Мелітополя.

Турнір з вуличного футболу є волонтерським проектом працівників благодійного фонду «Карітас України», які працюють з дітьми та молоддю. Ідея «Кубку Карітасу» – це класична ідея вуличного футболу, яким він є у світі: гра для всіх, незалежно від рівня підготовки, статі чи соціального статусу. В командах – і хлопці, і дівчата, більшість яких – із сімей у складних життєвих обставинах. Тренування з футболу для них – спосіб ставити цілі, формувати силу волі, спілкуватись, ставати сильнішими.