Залишити заявку

ЮФ «Ілляшев та Партнери» представляє інтереси ошуканих клієнтів страхової компанії «Гарант-Лайф»

Дата новини: 22 лютого 2017

Юридична фірма «Ілляшев та Партнери» захищає інтереси клієнтів фінансової компанії «Сальве файненс Україна», які уклали договори страхування з ПАТ «УСК «Гарант-Лайф». 22 лютого 2017 р. до Окружного адміністративного суду м. Києва подано позов про визнання неправомірною бездіяльність Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері ринків фінансових послуг, яка привела до банкрутства страхової компанії «Гарант-Лайф».

Нагадаємо, що УСК «Гарант-Лайф» займалася страхуванням життя і була позбавлена ​​ліцензії в листопаді 2016 р. В результаті шахрайських дій керівництва і власників «Гарант-Лайф» обдуреними виявилися близько 9 000 клієнтів, які протягом багатьох років сумлінно здійснювали страхові платежі і відразу втратили свої заощадження. Непокриті страхові зобов’язання «Гарант-Лайф» складають близько 200 млн. грн.

«Сальве файненс Україна» та «Ілляшев та Партнери» домагаються притягнення до відповідальності винних у банкрутстві «Гарант-Лайф» в рамках заведеного 11 листопада 2016 р. Прокуратурою м. Києва кримінального провадження, розслідування якого доручено Нацполіціі.