Залишити заявку

IFLR1000 Financial and Corporate 2018 рекомендує ЮФ «Ілляшев та Партнери» в Україні та Росії

Дата новини: 17 жовтня 2017

Міжнародний рейтинг IFLR1000 Financial and Corporate 2018 рекомендує ЮФ «Ілляшев та Партнери» в сфері корпоративного права, злиттів і поглинань, банківського, фінансового права, супроводу проектів в Україні, та у сфері банкрутства і реструктуризації в Росії. Керуючий партнер Михайло Ілляшев був відзначений як провідний експерт в сфері оподаткування.

За результатами рейтингу, клієнти Фірми дають високу оцінку команді: «Бездоганне обслуговування на рівні великих міжнародних юридичних фірм. Юристи фірми поєднують блискучі знання з практичним розумінням нашої роботи», − зазначає один з клієнтів, який співпрацює з ЮФ «Ілляшев та Партнери» з фінансових і корпоративних питань. «Ілляшев та Партнери» – клієнтоорієнтована фірма з високоефективною і кмітливию командою», − говорить інший клієнт.

Про IFLR1000
IFLR1000 – довідник провідних світових юридичних фірм та юристів, що працюють у сфері фінансового і корпоративного права. Видання публікується з 1990 р. і проводить дослідження в 120 країнах світу.
IFLR1000 фокусується на двох спеціалізованих дослідницьких проектах – Energy and Infrastructure (публікується в червні), Financial and Corporate (публікується в жовтні), де представлений річний огляд діяльності юридичних фірм по секторах і юрисдикціях, рекомендації клієнтів і колег, а також приклади великих угод. Публікується видавничим домом Legal Media Group групи Euromoney.