Залишити заявку

IFLR1000 Energy and Infrastructure 2015 рекомендує ЮФ «Ілляшев та Партнери»

Дата новини: 25 червня 2015

3552ae76-bed8-41b2-87b0-50f8fe89f368

ЮФ «Ілляшев та Партнери» займає третю позицію серед найкращих юридичних фірм України в секторі енергетики та інфраструктури, а керуючий партнер Михайло Ілляшев був відзначений як провідний юрист за результатами міжнародного незалежного дослідження IFLR1000 Energy and Infrastructure 2015.

Енергетика та інфраструктура

Керуючий партнер ЮФ «Ілляшев та Партнери» Михайло Ілляшев часто керує проектами фірми в сфері енергетики та інфраструктури.

Клієнти в енергетичному секторі рекомендують фірму своїм колегам. Один з клієнтів, інтереси якого фірма представляла в арбітражі, зазначає: «Фірма має сильну команду професіоналів, а їх знання в юридичній сфері поза конкуренцією. Вони здатні виконувати великі обсяги роботи в стислі терміни. Багато юристів, особливо партнери, надають відмінні, стратегічно важливі рекомендації, які є надійними і ґрунтовними. Це мій вибір номер один у багатьох випадках ». Інший клієнт, якому фірма надавала консультації з корпоративних питань, відмітів, що: «В цілому – це команда професіоналів, яка надає своєчасні консультації».

Вирішення спорів є однією з основних практик фірми, і саме в цій сфері фірма виконала найбільший обсяг роботи в 2014 році. Одним з проектів фірми під керівництвом Романа Марченка та Максима Копейчикова було представництво інтересів Black Iron, канадської гірничорудної компанії, у спорах з Державною екологічною інспекцією щодо її діяльності в Україні.

Одним з проектів під керівництвом Михайла Ілляшева було консультування клієнта в ході приватизації декількох малих ГЕС в Полтавській та Київській областях.