Залишити заявку

ЮФ «Ілляшев та Партнери» – партнер V Щорічного форуму юрисконсультів

Дата новини: 26 жовтня 2017

Юридична фірма «Ілляшев та Партнери» виступила партнером V Щорічного форуму юрисконсультів, організованого видавництвом «Юридична практика» 25 жовтня 2017 р.

Олена Омельченко, керівник практики міжнародної торгівлі юридичної фірми «Ілляшев та Партнери», голова робочої групи з питань зовнішньої торгівлі Американської торгової палати в Україні виступила з доповіддю на другій сесії форуму «Розвиток професії юрисконсульта». Доповідь була присвячена побудові кар’єри юрисконсульта в сфері міжнародної торгівлі.

За словами Олени Омельченко, практика міжнародної торгівлі в юридичних департаментах компаній користуватиметься попитом і буде активно розвиватись, в т.ч. і в Україні. Цьому сприяє зона вільної торгівлі між Україною та ЄС, зона вільної торгівлі між Україною та Канадою, Угода СОТ про спрощення торгівлі, розвиток електронної комерції. Торгово-економічні санкції, Brexit і тенденції деяких країн до протекціонізму вплинуть на зміну вектора торговельних потоків. «Зарплата юрисконсульта, що спеціалізується на міжнародній торгівлі, буде завжди високою, оскільки робота виходить за рамки однієї юрисдикції», – зазначила Олена Омельченко.

V Щорічний форум юрисконсультів – спеціалізований захід, розрахований на керівників юридичних департаментів компаній, комунікаційна платформа для обміну досвідом юрисконсультів, представників провідних юридичних компаній, органів державної влади, суддів вищих спеціалізованих судів. Традиційно форум завершився церемонією нагородження переможців рейтингу «50 провідних юридичних департаментів України» за результатами незалежного дослідження видавництва «Юридична практика».