Залишити заявку

Анонс події: Х Щорічний юридичний форум «Розвиток ринку юридичних послуг в Україні-2014»

Дата новини: 14 березня 2014

28 березня 2014 року (п’ятниця) в готелі InterContinental Kyiv, м. Київ, відбудеться Х Щорічний юридичний форум «Розвиток ринку юридичних послуг в Україні – 2014», який проведе Асоціація правників України. Михайло Ілляшев проведе доповідь на тему «Чи є золота середина? Питання внутрішнього балансу як фактор розвитку юридичної фірми».

Форум – один з найбільш знакових і важливих заходів року в юридичному середовищі – цього року стане не просто майданчиком для спілкування власників бізнесу та топ-менеджерів рейтингових юридичних фірм, а й місцем, де юристи зможуть визначити нове спрямування розвитку юридичного ринку.

Програма форуму, традиційно, охоплює весь спектр питань у галузі управління юридичним бізнесом:

• останні тенденції у розвитку ринку: прогнози, перспективи та очікування на найближчий час;
• тонкощі взаємовідносин з клієнтами: як залучити клієнтів в нинішніх умовах ринку, побудувати довірчі та взаємовигідні відносини, а також організувати ефективну роботу за проектами;
• раціональна й успішна схема партнерства: розмежування ролей всередині партнерства, система розподілу прибутку і винагороди;
• ефективна робота всередині фірми: як створити команду, яка працюватиме максимально ефективно, точно і злагоджено і де кожен буде направлений на досягнення єдиного результату.

Форум відкриє Павло Петренко, Міністр юстиції України. Серед доповідачів форуму – найбільш авторитетні та успішні представники сфери, професійна діяльність яких не одного разу відзначалася різними міжнародними рейтингами: Олег Макаров, керуючий партнер АО «ЮФ «Василь Кісіль і Партнери», Армен Хачатурян, старший партнер ЮФ «Астерс», Оксана Войнаровська, партнер АО «ЮФ «Василь Кісіль та Партнери», Олексій Кот, керуючий партнер ЮФ “Антіка”, Михайло Ілляшев, керуючий партнер ЮФ «Ілляшев та Партнери», Сергій Свириба, керуючий партнер ЮБ «Єгоров, Пугінскій, Афанасьєв і партнери» в Україні, Сергій Козьяков, старший партнер АФ «Сергій Козьяков та Партнери», Валентин Гвоздій, керуючий партнер ЮФ «Гвоздій та Оберкович».

З детальнішою інформацією щодо заходу можна ознайомитися на офіційній сторінці Асоціації.

З питань участі у заході звертайтеся, будь ласка, до Секретаріату Асоціації правників України за тел./факсом: +380 (44) 492-88-48, e-mail: conference@uba.ua. Контактна особа – Ія Савченко.