Залишити заявку

Дмитро Константинов виступив з доповіддю на 4-й щорічній конференції «Запобігання внутрішньокорпоративного шахрайства та оцінка благонадійності контрагентів»

Дата новини: 5 березня 2018

Дмитро Константинов, юрист Московського офісу ЮФ «Ілляшев та Партнери», виступив з доповіддю на 4-й щорічній конференції «Запобігання внутрішньокорпоративного шахрайства та оцінка благонадійності контрагентів», яка відбулася 1-2 березня в Москві.

У своїй доповіді Дмитро розглянув питання, пов’язані з новими викликами і новими можливостями взаємодії зовнішнього консалтингу та контрольних служб в призмі Legal Tech.

Доповідачами заходу також виступили керівники юридичних підрозділів і комплаєнс-директори провідних російських і світових компаній, таких як SAP, MTC, Сибірська вугільна енергетична компанія, Nokia, Microsoft, Діксі Груп, Вимпелком і ін.

У заході взяло участь понад 120 делегатів.

Про захід:

4-я щорічна конференція «Запобігання внутрішньокорпоративного шахрайства та оцінка благонадійності контрагентів» – спеціалізований захід для in-house юристів і директорів з комплаєнсу великих російських і міжнародних компаній. Організатор Dialog Management.