Залишити заявку

Дмитро Константинов виступив на конференції Право.ру «Банкрутство-2020: регулювання та судова практика»

Дата новини: 14 листопада 2020

Радник, керівник практики банкрутства та фінансової реструктуризації в Росії юридичної фірми «Ілляшев та Партнери» Дмитро Константинов виступив з доповіддю на конференції Право.ру «Банкрутство-2020: регулювання та судова практика», яка була організована у Москві 13 листопада 2020 року.

У своїй доповіді «Реформи банкрутного права у зв’язку з епідемією Covid-19» Дмитро оглянув зміни у європейському та світовому банкрутному праві, викликані епідемією коронавірусу. Дмитро звернув увагу на значну кількість можливих підходів до регулювання банкрутного права в умовах поточної кризи та зазначив, що банкрутне право, як правило, отримує значний імпульс до розвитку в умовах економічних спадів.

«Значна частина російського банкрутного права, як ми його знаємо зараз, включаючи спеціальне регулювання банкрутства банків та систему норм про оскарження угод, з’явилася у нас за підсумками попередніх криз. Наша практика демонструє, що прямим наслідком кризи є збільшення банкрутних справ, а також більша відкритість судів до нових правових рішень», – прокоментував Дмитро Константинов.

В рамках конференції Дмитро Константинов також виступив модератором сесії «Врегулювання складних питань у банкрутних процесах».