Залишити заявку

Chambers Global 2019: «Ілляшев та Партнери» — №1 у практиці вирішення спорів в Україні

Дата новини: 14 лютого 2019

Юридична фірма «Ілляшев та Партнери» очолила рейтинг Chambers Global у сфері вирішення спорів в Україні, вперше ставши єдиною фірмою 1-го розряду (Band 1) у цій практиці. За результатами дослідження Chambers Global 2019, опублікованого 14 лютого 2019 року, персональні рекомендації отримали старший партнер Роман Марченко (Band 1) та керуючий партнер Михайло Ілляшев (Band 2).

Chambers Global 2019 :

Джерела описують Романа Марченка як «бізнес-орієнтованого і дуже різностороннього» практика, причому один з респондентів також зазначив, що він «надає високоякісні послуги». Він регулярно виступає в ролі представника й арбітра в міжнародних і національних спорах.

Керуючий партнер Михайло Ілляшев відомий своїм досвідом ведення судових процесів в Україні, регулярно надаючи стратегічні рекомендації з ключових проектів фірми. Він супроводжує справи про стягнення заборгованості, а також має досвід у спорах з питань інтелектуальної власності.

Вирішення спорів – ключова спеціалізація «Ілляшев та Партнери». Щорічно фірма супроводжує більше 500 судових справ. Довідники Chambers Global, Chambers Europe, The Legal 500 – EMEA рекомендують «Ілляшев та Партнери» як одну з найкращих юридичних фірм в Україні у сфері вирішення спорів протягом багатьох років. За даними дослідження «50 провідних юридичних фірм України», юристи фірми вели понад 40% найбільших судових та арбітражних спорів в Україні 2018 року.

Керуючий партнер Михайло Ілляшев та старший партнер «Ілляшев та Партнери» Роман Марченко визнані на міжнародному рівні як одні з провідних юристів з вирішення спорів в Україні. Вперше Михайло Ілляшев був відзначений у рейтингу Chambers Global у 2006 році, а Роман Марченко – в 2011 році. У 2018 році Михайло Ілляшев і Роман Марченко були включені в Зал слави авторитетного міжнародного довідника The Legal 500 як два провідні адвокати з вирішення спорів в Україні.

Партнери «Ілляшев та Партнери» займають перші рядки в переліку кращих судових юристів українських щорічних досліджень «50 провідних юридичних фірм України», «Ukrainian Law Firms. A Handbook for Foreign Clients», «Вибір клієнта: ТОП-100 найкращих юристів України». Михайло Ілляшев – дворазовий переможець Юридичної премії у номінації «Кращий судовий юрист» (2012, 2017). Роман Марченко – володар Юридичної премії в номінаціях «Кращий юрист у сфері арбітражу» та «Кращий судовий юрист» (2014, 2016).

Chambers Global є провідним міжнародним юридичним довідником, заснованим у 1990 році, що нині робить огляд ринків юридичних послуг у більш ніж 190 країнах.