Залишити заявку

Chambers Global 2018: «Ілляшев та Партнери» – перша в практиці вирішення спорів в Україні

Дата новини: 15 лютого 2018

«Ілляшев та Партнери» в черговий раз очолила рейтинг у сфері вирішення спорів, зайнявши 1 місце в Україні за результатами нещодавно опублікованого дослідження Chambers Global 2018.

Крім того, партнери фірми отримали особисте визнання і численні позитивні відгуки клієнтів.

CHAMBERS GLOBAL 2018:

Старший партнер Роман Марченко вважається “дуже відомим і досвідченим судовим юристом” і “надійним адвокатом у складних справах”. Відзначається його широкий досвід у судовій практиці та арбітражних справах. Один з клієнтів підкреслює його “дивовижні аналітичні можливості в поєднанні з бізнес-орієнтацією”. Він представляв ГП «Антонов» у судових органах в Україні та за кордоном.

Керуючий партнер Михайло Ілляшев має усталену репутацію у вирішенні національних спорів, причому клієнти відзначають його як “юриста, на якого можна покластися”. Він має видатний досвід у вирішенні судових спорів. Михайло консультує ФСК «Море» у справі, яка розглядається ЄСПЛ, на суму 240 млн дол США щодо націоналізації активів компанії в Криму Російською Федерацією. Один з клієнтів зазначає: «Михайло розробив унікальну виграшну стратегію для кожного випадку».

Вперше Михайло Ільяшев був відзначений у рейтингу Chambers Global в 2006 році, а Роман Марченко – в 2011 році.