Залишити заявку

Chambers Global 2017: «Ілляшев та Партнери» – перша в практиці вирішення спорів в Україні

Дата новини: 17 березня 2017

Chambers Global1«Ілляшев та Партнери» в черговий раз очолила рейтинг у сфері вирішення спорів, зайнявши 1 місце в Україні за результатами нещодавно опублікованого дослідження Chambers Global 2017.

Крім того, партнери фірми отримали особисте визнання і численні позитивні відгуки клієнтів.

Chambers Global 2017:

Керуючий партнер Михайло Ілляшев веде велику кількість національних спорів. Клієнти цінують його прагматизм і відданість справі: «Він дуже відповідальний і наполегливий юрист з високою бізнес-орієнтованістю», – кажуть експерти.

Старший партнер Роман Марченко – авторитений і досвідчений адвокат, фахівець з арбітражу з прекрасними рекомендаціями клієнтів. Першоджерела характеризують його як «надійного, дуже клієнтоорієнтованого і оперативного», а також говорять, що Роман «практичний, уважний до деталей справи».

Вперше Михайло Ілляшев був відзначений у рейтингу Chambers Global в 2006 році, а Роман Марченко – в 2011 році.

Разом із Chambers Global, ЮФ «Ілляшев та Партнери» рекомендують провідні міжнародні дослідницькі компанії та спеціалізовані юридичні довідники The Legal 500 – EMEA і IFLR1000. Згідно з дослідженням «50 провідних юридичних фірм України 2016», проведеним видавництвом «Юридична практика», «Ілляшев та Партнери» вела 25% найбільших публічних судових і арбітражних спорів року.