Залишити заявку

Адвокати ЮФ «Ілляшев та Партнери» провели семінар для журналістів

Дата новини: 15 березня 2016

Адвокати ЮФ «Ілляшев та Партнери» провели семінар для журналістів «Професійні обов’язки та права журналістів і працівників ЗМІ». Керуючий партнер Михайло Ілляшев та адвокати Марія Коваль і Артем Орел підготували доповіді на найбільш затребувані питання прав журналістів на збір, обробку і поширення інформації.

Були розглянуті питання доступу до публічної інформації щодо держслужбовців, політиків, зірок і публічних осіб. Адвокати ЮФ «Ілляшев та Партнери» також розкрили аспекти щодо відповідальності за достовірність і правдивість інформації та роз’яснили питання про дозвіл зйомок об’єктів приватної власності і держоб’єктів.

Семінар відвідали 15 журналістів з «Forbes», ТК «1+1», ТК «Інтер», ТРК «Україна», ТРК «НТН», Телеканал новин «24», ІА «УНІАН», ІА «Українські новини», «Новое время», «Економічна правда» та інших ЗМІ. Журналісти задавали велику кількість питань і разом з адвокатами розбирали реальні кейси зі своєї журналістської роботи.

Працівники ЗМІ позитивно відгукнулися на ініціативу ЮФ «Ілляшев та Партнери» і висловили бажання вивести такі заходи в режим регулярних зустрічей. Всі журналісти за результатами семінару отримали пам’ятки з витягами з основних Законів, що регулюють їхню професійну діяльність.