Залишити заявку

Андрій Сидоренко, юрист ЮФ «Ілляшев та Партнери», був прийнятий до складу Громадської ради при Державній фіскальній службі України

Дата новини: 8 жовтня 2014

З метою ефективної взаємодії з громадськістю та відповідно до вимог постанови Кабінету Міністрів України від 03.11.2010 року № 996 «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики», 7 жовтня 2014 року на засіданні під керівництвом ініціативної групи було сформовано новий склад Громадської ради при Державній фіскальній службі України.

загруженоРаніше за результатами аналізу документів був сформований список з 177 кандидатів, рекомендованих членами ініціативної групи для участі у формуванні складу Громадської ради при Державній фіскальній службі України. Головою установчих зборів було обрано  пана Дмитра Олексієнка, а секретарем – пані Юлію Дроговоз.

Андрій Сидоренко, юрист ЮФ «Ілляшев та Партнери», член Асоціації юридичних фірм України, бере участь у роботі Громадської ради більше року з метою підтримки взаємодії органів виконавчої влади, бізнесу та громадськості. Андрій як фахівець високого класу в сфері оподаткування робить посильний внесок у розвиток та удосконалення законодавчої бази стосовно ефективності роботи фіскальної системи, а також ставить собі за мету зробити процеси взаємодії Служби з громадськістю, зокрема процедури податкових зборів, більш прозорими, доступними і зрозумілими.