Залишити заявку

ЮФ «Ілляшев та Партнери» надає правову допомогу pro bono матері зниклого безвісти військовослужбовця ЗСУ

Дата новини: 18 грудня 2015

Леся Самаріна та Іван Божко, адвокати Дніпропетровського офісу ЮФ «Ілляшев та Партнери», надають правову допомогу Ядвізі Лозинській у зв’язку з бездіяльністю державних органів у пошуку та встановленні місця знаходження її сина.

Андрій Лозинський проходив військову службу у складі 93-ої окремої механізованої бригади Збройних Сил України. Наприкінці серпня 2014 року, при виході з оточення під Іловайськом, зв’язок з військовослужбовцем обірвалася, солдат зник безвісти.

Адвокати Дніпропетровського офісу ЮФ «Ілляшев та Партнери» надають допомогу щодо збору інформації про місцезнаходження Андрія Лозинського шляхом подання відповідних запитів і звернень до народних депутатів України, представників Міністерства оборони України та Служби безпеки України.

Також адвокати представляють інтереси Ядвіги Лозинської в кримінальних провадженнях, відкритих як за фактом подій під Іловайськом, так і тих, що безпосередньо стосуються зникнення безвісти військовослужбовця. Під час представництва інтересів адвокатами ЮФ «Ілляшев та Партнери» оскаржується бездіяльність органів, що проводять досудові розслідування, ініціюються слідчі дії необхідні для встановлення істини у справі.