Залишити заявку

ЮФ «Ілляшев та Партнери» виступила партнером форуму «Україна – США: Питання експорту» 

Дата новини: 23 вересня 2015

ЮФ «Ілляшев та Партнери» виступила партнером форуму «Україна – США: Питання експорту», організованого 22 вересня 2015 року Американською торговою палатою за підтримки УСПП, Міністерства аграрної політики та продовольства України та Міністерства економічного розвитку і торгівлі України.

Дмитро Шемелін, юрист ЮФ «Ілляшев та Партнери», виступив із доповіддю в ході дискусійної панелі, присвяченої юридичному регулюванню експорту в США. Дмитро поділився експертною думкою щодо антидемпінгових мит США та бар’єрів у просуванні українського експорту.

Крім юридичних аспектів українського експорту в США на заході обговорювались питання формування ефективної системи державної підтримки і стимулювання українського експорту на ринок США, включаючи створення потужних центрів дистрибуції українських товарів із залученням американських інвестицій, а також методи просування бренду «Зроблено в Україні» (“Made in Ukraine”) в Сполучених Штатах Америки.

У форумі взяли участь посол США в України Джеффрі Пайєтт,  міністр аграрної політики та продовольства України Олексій Павленко, міністр економічного розвитку і торгівлі України Айварас Абромавичус та інші представники уряду, залучені до питань державної політики просування експорту, а також представники бізнес сектору.