Залишити заявку

Максим Копейчиков виступив із доповіддю на Legal Banking Forum

Дата новини: 26 лютого 2015

25 лютого в київському готелі «Прем’єр Палац» відбувся LEGAL BANKING FORUM 2015, організований газетою «Юридична практика» за підтримки Незалежної асоціації банків України.

GEX_6978Максим Копейчиков, партнер ЮФ «Ілляшев та Партнери», адвокат, виступив з доповіддю на тему: «Докапіталізація фінансових установ», в якій порушив питання цілей і основних способів докапіталізації банків, а також стану нормативного регулювання цього питання.

«Коректність створюваної НБУ та іншими держорганами правової бази та об’єктивність правозастосування при здійсненні банківського нагляду, зокрема, за дотриманням нормативів регулятивного капіталу та проведенням капіталізації фінустанов є нагальними вимогами ринку, виконання яких зміцнить банківську систему і підвищить довіру до регулятора», − сказав Копейчиков.

LEGAL BANKING FORUM став комунікаційним майданчиком для налагодження діалогу між державним регулятором і провідними гравцями ринку банківських послуг, а також консультантами для пошуку оптимальних шляхів реформування банківської системи України.

У рамках заходу обговорювалися актуальні для банків та їх клієнтів питання докапіталізації, відповідальності власників, особливостей роботи з проблемними банками та проблемними активами, включаючи актуальну практику вирішення кредитних спорів і тенденції практики банкрутства.

У форумі взяли участь представники органів державної влади, судді, міжнародні експерти, представники громадських організацій, голови правлінь і керівники юридичних департаментів провідних банків, партнери українських та міжнародних юридичних фірм.