Залишити заявку

Михайло Ілляшев виступив із доповіддю на III Міжнародному форумі просування юридичних послуг

Дата новини: 17 грудня 2015

Михайло Ілляшев, керуючий партнер ЮФ «Ілляшев та Партнери», виступив із доповіддю на панельній дискусії «Вихід на нові ринки» в рамках III Міжнародного форуму юридичних послуг 16 грудня 2015 року.

Говорячи про вихід на ринок Росії та відкриття Московського офісу Фірми, Михайло Ілляшев зазначив, що рушійною силою відкриття представництва за кордоном є вектори розвитку бізнесу клієнтів. «Російський ринок продовжує бути орієнтованим на Україну, що вимагає якісної юридичної експертизи», – підкреслив Михайло Ілляшев.

Нагадаємо, що офіс ЮФ «Ілляшев та Партнери» в Москві був відкритий у березні 2015 року. Офіс надає консультації з права Російської Федерації, зокрема з питань податкового, митного, земельного та процесуального законодавства. Московську команду Фірми, що складається з 7 юристів та адвокатів, очолює Володимир Захаров.

III Міжнародний форум просування юридичних послуг єдина в СНД дискусійна платформа, присвячена питанням розвитку та маркетингу юридичних послуг для власників, партнерів та фахівців з просування юридичних фірм. Організатор заходу видавництво «Юридична практика».