Залишити заявку

Ірина Кириченко виступила з доповіддю на Pharma MCM Forum

Дата новини: 2 листопада 2015

Ірина Кириченко, юрист ЮФ «Ілляшев та Партнери», виступила на Pharmaceutical MultiСhannel Marketing Forum, що проводився видавництвом «Моріон» 29-30 жовтня 2015 р. у конференц-залі готелю «Русь» у Києві.

Захід «Pharma MCM Forum» був присвячений фармацевтичному маркетингу, зокрема, використанню традиційних і сучасних підходів. Форум зібрав провідних маркетологів фармацевтичного ринку України, а також зарубіжних гостей. Під час заходу експерти зробили спробу визначити місце мультиканального маркетингу в просуванні фармацевтичної продукції сьогодні і дати прогнози щодо змін, які чекають на цю сферу вже в найближчому майбутньому. Були детально розглянуті підходи, що дозволяють ефективно застосовувати нові для української Фарми канали комунікації, а також як забезпечити синергію при використанні традиційних і сучасних каналів. Важливо, що незважаючи на складні часи для українського фармацевтичного ринку загальний дискурс бесіди та атмосфера заходу були заряджені оптимізмом, розглядаючи кризу як додаткові можливості. Організаторами заходу виступили компанії «МОРІОН», «Медікал Дата Менеджмент», «УкрКомЕкспо», а співорганізатором – «Агентство медичного маркетингу». Партнерську підтримку надали «Proxima Research», «Тімсофт», «New Strategies Group», генеральний інформаційний партнер – «Тижневик АПТЕКА».

Проблемну дискусію «Правила промоції лікарських засобів – що таке добре і що таке погано …» відкрила Ірина Кириченко, патентний повірений України, юрист ЮФ «Ілляшев та Партнери», яка у своїй доповіді «Юридичні протипоказання промоції ЛЗ» детально зупинилася на нових рекомендаціях Антимонопольного комітету України, які регламентують стягнення штрафів та їх розмір у разі недобросовісної конкуренції, а також анонсувала зміни до закону про авторське право.

Ірина Кириченко має 15-річний досвід захисту прав інтелектуальної власності в судовому порядку. Серед ключових проектів Ірини – представництво інтересів провідних світових фармацевтичних компаній АТ «Гріндекс» (Латвія), ВАТ «Нижфарм», Такеда (Японія), Мегаінфарм ГмбХ (Австрія), Ферон (РФ) в судових спорах про захист їх патентних прав, а також прав на торговельні марки – назви лікарських засобів Мілдронат, Кардіомагніл, Хондроксид, Віферон.

Ірина рекомендована міжнародними довідниками The Legal 500 – EMEA 2015 і Chambers Europe 2015 як один з провідних українських юристів у сфері інтелектуальної власності.

Про захід

Pharma MCM Forum – експертний галузевий захід, комунікаційний майданчик для обміну досвідом для виконавчих директорів і маркетологів фармацевтичних компаній, експертів та аналітиків фармацевтичного ринку. Форум присвячений питанням, що стосуються каналів і правил промоції на фармацевтичному ринку, новим тенденціям в традиційних маркетингових каналах, а також діджитал просуванню у фармацевтичному бізнесі.